• FlashFit

Élsportolói vélemény

Ott kezdem, hogy kis korom óta sportolok élsportszerűen, fociztam, úsztam, kézilabdáztam, és mióta megsérültem, azóta konditerembe járok heti 5-6 alkalommal. Ezen felül heti 3 alkalommal járok terem focizni, így nyugodt szívvel mondhatom, hogy a sport aktív része az életemnek. Szóval amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a FlashFit EMS edzését, kicsit szkeptikus voltam azzal kapcsolatban, hogy 20 perc alatt hogy dolgoztat meg úgy, mint egy 1,5 órás konditermi edzésen vennék részt?! Íme a tapasztalatom:


FlashFit - E-fit Stúdió Pécs erőnléti edzés sportolói vélemények
FlashFit - E-fit Stúdió Pécs erőnléti edzés sportolói vélemények

Előkészületek - könnyű regisztráció A weboldalon egy gyors regisztrálás után, felhívnak, időpontot egyeztetnek veled a DÍJMENTES próbaedzésre. Nagyon segítőkészek és kedvesek mindent elmagyaráznak mivel készül és az időpont kapcsán, ahogy csak tudnak alkalmazkodnak az ügyfél igényeihez.


Első benyomás Amikor beléptem a stúdióba elállt a szavam. Igényes, full modern környezetben lehet edzeni. Nincs tömeg, nincs sorban állás és csak VELED foglalkoznak. Az öltözőben ki van készítve törölköző és tusfürdő is. A recepción kaptam az edzéshez egy speciális pólót és nadrágot. Miután átöltöztem, a személyi edző - (Anita) - rám igazította az edzéshez szükséges mellényt és nadrágot, közben elmagyarázta mi fog várni rám az edzésen.

Az a bizonyos 20 PERC

Ezután kezdődhetett a bemelegítés, amit Anita végig koordinált, ezt követően kezdetét vette maga az edzés. Mit ne mondjak elsőre fura érzés, de egyáltalán nem kellemetlen. Ez az edzésmódszer nagyon sokat segíthet azoknak is, akik nem éreznek bizonyos izomcsoportokat hagyományos edzés során. Mivel az elektro stimulációnak köszönhetőn folyamatosan izomfeszülés van, így könnyen javítható az adott izomcsoport agy-izom kapcsolata is. Visszatérve konkrétan az edzéshez, hát elég intenzívre sikeredett, mintha tényleg 1,5 órát edzettem volna. Miután véget ért az intenzív szakasz jöhetett a nyújtás, amiben szintén segített az edző.


FlashFit - E-fit Stúdió Pécs erőnléti edzés sportolói vélemények
FlashFit - E-fit Stúdió Pécs erőnléti edzés sportolói vélemények

Véget ért az edzés. Az öltözőben, mint már említettem, minden ki volt készítve előre és gyönyörű tisztaság várt. Már indultam volna haza, de szóltak, hogy egy ilyen edzés után jár egy fehérjeturmix is, ami már készen is volt. Tájékoztattak, hogy laktóz és gluténmentes. Mivel sokan érzékenyek így ez egy nagyon kedves gesztus a laktózérzékenyek és gluténérzékenyek felé és igen jól is esett az edzés után.


Másnap Na de a másnap megérkezett az a nem szokványos izomláz, sokkal mélyebben érződött mint egy átlagos edzés után, nem volt kényelmetlen, de kellemes fáradtságot éreztem.


Zárszó

Egy szó mint száz nagyon pozitív élménnyel gazdagodtam, és az is biztos ,hogy nem ez volt az utolsó edzésem náluk. Mindenkinek ajánlani tudom őket erőnléti szinttől függetlenül, élsportolóknak, fogyni/formálódni vágyóknak egyaránt, nem fogtok csalódni ezt garantálom!


Jelentkezz be Te is és tedd próbára, hogy nálad hogyan működik ez a forradalmian új edzésmódszer. Lehetsz aktív sportoló vagy épp csak kezdő alakformáló a 100%-os személyre szabhatóság miatt pont a céljaidnak megfelelő területen és a szükséges/elégséges intenzitással tudod magad edzeni a FlashFit-ben a legmodernebb E-fit eszközökkel!


Időpontkérés díjmentes próbaedzésre >>


#flashfit #erőnlétiedzés #alakformálás #fogyás #beautyedzés


szerző: Spolár Bence - Megye Értékei Program

FlashFit - E-fit Stúdió Pécs erőnléti edzés sportolói vélemények
FlashFit - E-fit Stúdió Pécs erőnléti edzés sportolói vélemények

76 views0 comments