• FlashFit

Így jöhetünk formába gyorsan és látványosan

A ma.hu elektromos izomstimulációs tesztjének eredménye: az E-FIT-nek köszönhetően heti kétszer, alkalmanként mindössze 20 perccel, jóval olcsóbban és hatékonyabban, végleg letudhatjuk a koplalást, a többórás izzadást és a hónapokig elhúzódó eredménytelenség-érzést.


Ha fogyásról vagy alakformálásról van szó, nem könnyű levenni a lábamról, alig akad olyan módszer, amit ki ne próbáltam volna. Ebből adódóan kételkedve fogadom az újabb eljárásokat, szereket, diétákat. Tavaly például az egész évet végigbicikliztem, idén pedig sorra vettem a legtrendibb diétákat, legutoljára speciális ételeket vettem egy kisebb vagyonért, hozzá pedig színes tablettákat. Az eredmény tartós, azaz maradtam 80 kilogramm, fáradt és egyre több mindenem fáj az életvitelemből adódóan.Röviden, mit tud ez az EMS technológia?

Az EMS technológia már régóta létezik, elektromos impulzust alkalmaznak a gyógyászatban, kozmetológiában, a versenysportban és a rekreációban. Ezek az ingeráramnak nevezett különböző hullámformák egy-egy célzott hatás kiváltására alkalmasak, és rendeltetésszerű használatuk során nemkívánatos mellékhatások nélkül segítik az izmok és kötőszövetek regenerálódását, fejlődését, a trombózis megelőzését. Mára számtalan kutatói vizsgálat, orvosi és sporteredmény bizonyította hatékonyságát, a technológia az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Hivatalának Étkezési és gyógyszer osztályán is (Food and Drug Administration) bejegyzésre került, mint elismert terápiás módszer.


Ezen a technológián alapulnak az EMS-edzések is, azaz a speciális gépek és ruházat révén közvetlen az izmokhoz jut az elektromos stimuláció, aminek hatására azok ugyanúgy összehúzódnak és elernyednek, mint sportolás közben, csak lényegesen jóval többször és erőteljesebben. Ehhez azonban víz kell, nem csak szervezeten belül, hanem kívül is, ezért az ilyen edzőtermekben az elektródákat tartalmazó pántok vagy ruházat alatt nedves pamutruha viselete szükséges.
Kipróbáltuk az E-FIT-tet

Az E-FIT először azzal fogott meg, hogy engem szólított meg, az idő- és energiahiányban szenvedő, ülőmunkát végző embert; a súlyproblémák ellen küzdő nőt, aki számára fontos, hogy minél tovább maradjon egészséges; a fáradt anyát, akinek fáj a háta, rossz az állóképessége, és ha sprintel a villamos után, már megérzik az ízületei. És nem utolsósorban azt a tapasztalt fogyókúrázót, aki már tisztában van azzal, hogy helyes életmód, rendszeres és megfelelő étkezés nélkül nincs az a csodaszer, amit csak be kell szedni, amit csak magunkra kell kapcsolni, és azonnal látványos eredményeket produkál. Tenni kell az eredményért, de nem mindegy, hogy ez mennyi időt és pénzt igényel. És itt a lényeg!Hangzatos ígéretek helyett tényeket kaptam, konkrétan egy, több száz emberen elvégzett hazai orvosi tanulmány támasztja alá az E-FIT elektromos izomstimulációs gépeinek egészségre gyakorolt hatását. Ennek célja eredetileg az volt, hogy kiderítse az esetleges káros hatásokat, ám az eredmények azt bizonyították, hogy több szempontból is kedvező a testnek, a szervezetnek és nem utolsó sorban a léleknek, hiszen ha egészségesek és szépek vagyunk, kevés dolog szegheti kedvünket.


Az E-FIT az EMS technológia sokéves kutatómunkán alapuló fejlesztése során tökéletesítette készülékeit. Jelenleg már kifejezetten az egész test stimulációs edzésére kifejlesztett legújabb gépcsalád érhető el a pécsi FlashFitben.


TELJES ÉRTÉKŰ ERŐNLÉTI VAGY ALAKFORMÁLÓ EDZÉS 20 PERC ALATT

Érdekel az alakformálás vagy a hatékony erőnléti edzés, kérd díjmentes próbaedzés időpontodat az alábbi linken! >>

#alakformálás #fogyás #efitpécs #flashfit #fitness #életmód #egészség #sport #20minutes


280 views0 comments