• FlashFit

A MAGYAR KOZMETIKUSOK IS IMÁDJÁK

Updated: Jan 17, 2019

Az E-Fit Beauty&Slim kiváló lehetőséget nyújt a szépülni vágyók számára. A passzív kezelések önálló alkalmazása mellett kiegészítő kezelésként is alkalmazhatjuk, sőt más kozmetikai kezelésekkel párhuzamosan használhatjuk.Magyarországon is már több helyen elérhető a készülék, többek között már Pécsett is a FlashFit E-Fit Stúdióban. A tapasztalatokról Vörös Szilviával, a prémium kozmetika mesterkozmetikusával, bőrterapeutájával beszélgettünk, aki már több hónapja nagy sikerrel és egyre növekvő népszerűséggel alkalmazza a kozmetikájában az E-Fit Beauty&Slim készüléket:


Hogyan talált rá erre az E-Fit Beauty&Slim készülékre és mik azok a tulajdonságok, amik meggyőzték Önt?

A PowerShape2 rádiófrekvenciás, lipolézeres és vákuumos alakformáló géppel végeztem testkezeléseket és azt vettem észre, hogy azoknál a vendégeimnél, akik a PowerShape2 kezelést E-Fit Beauty&Slim kezeléssel kombinálták, sokkal látványosabb és gyorsabb eredményeket lehetett elérni mind fogyás, mind bőrfeszesítés, valamint cellulit kezelés területén. Ekkor döntöttem el, hogy én is beillesztem a testkezelési protokollba az E-Fit Beauty&Slim gépet.


Milyen hatásai vannak az E-Fit Beauty&Slim kezelésnek? Milyen hatásokat emelne ki elsődlegesen? Miért ajánlaná ügyfeleinek?

A testkezelések részeként alkalmazom és az a tapasztalat, hogy már pár kezelés után is látványos az átalakulás. Beindul a fogyás, feszesebbé válik a bőr, a testkontúr javítása rövidebb idő alatt elérhető.


Hogyan történik a kezelés?

A kezelés folyamata rendkívül egyszerű, a ruházatot ráadom az ügyfélre, aki kényelembe helyezi magát, kiválasztom a megfelelő programot a készüléken és már élvezheti is a vendégem az alakformálást fájdalom nélkül.


Milyen egyéb kezelésekkel egy időben alkalmazható?

Nagy előnye az E-Fit Beauty&Slim EMS gépnek, hogy bármilyen arckezeléssel együtt alkalmazható. Amíg a vendég pihen és élvezi a kellemes infra-hőterápiás, izomstimulációs kezelést, addig az arca is szépül mivel a két kezelés párhuzamosan, egy időben történik. Ezzel a vendég és én is sok időt spórolok.


Mi az Ön vendégeinek a véleménye? Mit mondanak, akik kipróbálták? Mik a visszajelzések?

Nagyon népszerű az E-Fit Beauty&Slim kezelés, a vendégek szeretik a látható, gyors eredmények és a kezelések kombinálhatósága miatt. Nagy előny, hogy egyszerre alkalmazható arckezelésekkel, így időt spórolnak a vendégeink.


Címünk: 7622 Pécs, Munkácsy u.9. fsz. 4.

Jelentkezz be hozzánk, kérj próbakezelést itt >>

74 views0 comments