• FlashFit

Beauty próbaedzésen a pécsi FlashFit Stúdióban Kocsis Klaudia

Meghívást kaptam a pécsi Flashfit Stúdióba próbaedzésre. Kíváncsi voltam, hogy hogyan is zajlik ez. Előzőleg a Megyék Szépe Királynőjén, Koncz Lilin keresztül értesültem a módszerről. Az ő beszámolója alapján kellően hatékony és érdemes kipróbálni a E-fit edzésmódszert.


Még az edzés előtt mondhatni kétes érzésekkel érkeztem, nem tudtam elképzelni, hogy hogyan fogja kifejteni a hatását az elektromos izomstimuláció, mit fogok érezni majd és milyen érzés lesz az E-fit edzésruhában való mozgás, fog-e akadályozni egyáltalán?!


FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés
FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés

Flashfit Stúdió Pécs belvárosában egy udvarban található, csendes, nyugodt környezetben. Belépve a város szívében található, pici, exkluzív szalonba csöppentem. Viszont annál családiasabb és meghitt környezetet ad az E-fit edzésünknek. Nem kell aggódnunk mások miatt, hiszen minden edzésen egyedül vagyunk. Anita, aki a pécsi Flashfit Stúdió személyi edzője, egy rövid tájékoztatóval fogadott. Nagyon kedves volt és közvetlen, így eengedtem minden félelmemet és kételyemet átöltözés után már rögtön tudtam mire számítsak. Először is közösen kiválasztottuk, hogy mivel érdemes kezdenem az első alkalommal. Végül én a Beauty edzés mellett döntöttem a kapott információk alapján. Hiszen 2 különböző EMS technológiájú berendezéssel is rendelkezik a Flashfit, amit kombinálhatunk számos erőnléti és kardió edzéshez használható eszközzel. Mindegyik E-fit edzésformához különböző mellények és pántok tartoznak, amik szintén különböző méretben vannak, csak úgy mint az aláöltözők is, amit kapunk az edzéshez.


Beauty edzésemet egy ellipszis trainer gépen kezdtem, különböző intenzitású sebességgel és erősséggel végezve a mozgást. Közben a felhúzott mellény és pántok által az EMS berendezés elektromos izomstimulációval nehezítette a feladatokat. Ellipszis trainer után, hasizom erősítő gyakorlatokat végeztünk Anitával. Minden feladat elvégzése nagyobb koncentrációt igényelt, hogy helyesen és jól végrehajtsam azt, mivel az EMS berendezés folyamatosan stimulálta az izmaimat miközben én a gyakorlatokat ismételtem. Az edzés teljesen más érzést és hatást kelt, mintha ugyanezen gyakorlatokat végeznénk EMS technológia nélkül. Közben Anita Beauty edzésem során az E-fit berendezésen folyamatosan állította az elektromos izomstimuláció erősségét, más-más programokat indított el és izomcsoportonként állította számomra a legmegfelelőbb erősséget. Levezetésként masszázságyon kaptam egy erősebb masszázsszerű programot, ami ellazította az izmaimat, de egyben erősítette is azokat.


Edzés után kellemes izomfáradtságot éreztem úgy is, hogy kardió jellegű edzést végeztem egy kicsi erőnléti edzéssel megspékelve. Átöltözés után még kaptam az edzés részeként egy fehérje shaket, ami természetes fehérjeforrásból állt, így akkor is fogyaszthattam volna, ha bármilyen étel intoleranciával rendelkeztem volna.


FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés
FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés

Tapasztalatom és az általam megszerzett információk alapján bárkinek ajánlanám, ha lehet ilyet mondani. Hiszen nem terheli meg az ízületeket, alkalmas fogyás és alakformálás célra is, illetve rehabilitációra. Végszóként pedig beszámolnék a másnapi tapasztalataimról. Kellemes izomláz jelentkezett az izmaimban és megdöbbentő módon azon területeken éreztem ,amin nem gondoltam volna, hogy lehet, illetve a hasizmaimat éreztem a legjobban, de nem a szokott módon.


Bátran ajánlom másoknak is a pécsi Flashfit Stúdió Beauty edzését. Jelentkezz te is a díjmentes próbaedzésre itt >>FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés
FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés

FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés
FlashFit E-fit Stúdió - Beauty Edzés

#erőnlétiedzés

#efitedzés

#beautyedzés

#flashfit

588 views0 comments