• FlashFit

Dr. Jenes Klára Reumatológus Főorvos véleménye az E-Fit gépről és edzésformáról!

Az E-Fit EF-1280-as géppel végzett edzéseket követően az a véleményem, hogy az electro myo-stimulation-t alkalmazó tréning a teljes test egyidejű stimulációja, az összes izomcsoport egyidejű edzése révén jelentősen lerövidíti az edzésidőt. Az EMS technológia, aktív gyakorlatokkal kombinálva az izomfejlesztést és a zsírégetést egyidejűleg segíti. Mindezekre az ízületeket kímélve - a korai chondropathiára, porckopásra nem hajlamosítva - van lehetősége a harántcsíkolt izomzatnak. A teljes test egyidejű ingerlése mozgásszervi megbetegedések esetén a beteg izomcsoport gyógyulását könnyíti, elősegíti, sportsérülések, rándulások, gerincműtétek rehabilitációs kezelésében javasolt - a gyógyászatban jelenleg is széles körben alkalmazott - szelektív ingeráram terápia hatását felül múlva.


Életkortól szinte függetlenül-természetesen a contraindicatiokat figyelembe véve ajánlható izomerősítésre, zsírégetésre, alakformálásra, cellulitis elleni küzdelemben, valamint a mozgásszervi megbetegedések utókezelésében is.

Szemben a négyszög alakú impulzusok alkalmazásával a trapéz alakban erősödő impulzus csomag nem üt meg hirtelen, kisebb a microtrauma veszélye is. A pozitív és negatív elektródák között egyidejűleg egy izomcsoport kerül ingerlésre, külön áramkörön van minden izomcsoport, maximálisan 10mA áramerősséggel, így a fájdalomérzet, a bevérzés veszélye csökkent, a hatékonyság jelentősen fokozódott. Egyénre szabottan, személyre szabható pulzus mélységgel egészség megőrző, ill. egészség helyreállító programként is ajánlható, mint súly nélküli edzésforma. Korszerű, higiénikus, esztétikus kiegészítőkkel felszerelt az EFIT „edzés módszer”.

DR. Jenes Klára Reumatológus Főorvos - MÁV kórház

forrás: efitterem.hu


Ha Te is szívesen kipróbálnád ezt a hatékony edzésformát, kérj díjmentes próba időpontot az alábbi linken: Próbaedzés regisztrációTovábbi cikkeinket itt találod, FlashFit Magazin


#alakformálás #fogyás #erőnlétiedzés #fitnesz #efit #flashfit

352 views0 comments