• FlashFit

E-fit erőnléti és alakformáló edzés a gyakorlatban

Az elektromos izomstimulációs módszer (EMS) aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését. Ennek az technológiának a jelenlegi csúcsát az E-Fit Infinity készülék jelenti, ezzel az eszközzel edzhetsz Te is a FlashFitben. Azaz itt NEM a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó, amit már bemutatunk előző cikkünkben!


Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés is 10x hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-FIT edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő.Az edzőtermekben eltöltött hosszú órák során külön-külön gyakorlatokat végzünk minden izomcsoport átmozgatására, ami testtájanként 15-20 perc elfoglaltságot jelent. Egy-egy gyakorlatból 3-4 sorozatot, ami 30-40 izom-összehúzódást eredményez. Az E-FIT készüléknél ezzel szemben az összes izomcsoport edzése egy időben történik, és az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban, és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban levő izmokat, ami kb. 36.000 izomösszehúzódás a teljes testen – mindez 20perc alatt. Az E-FIT gépek lelke a könnyű és erős anyagból készült mellény és sort. Ezek az antibakteriális, könnyen tisztítható és szellőző anyagból készült ruhák hordozzák és tartják helyükön az elektródákat.


Nemtől, kortól függetlenül bárkinek ajánljuk, aki:


 • szeretne megismerni egy új, hatékony edzési lehetőséget

 • sportoló, és növelné teljesítményét

 • sportolni szeretne, de időhiányban szenved

 • feszesebbé, formásabbá tenné testét

 • túlsúlytól szenved

 • kismama, szülés után formába hozná testét

 • narancsbőr problémával küzd

 • helytelen tartás okozta hátfájdalmaktól szenved

 • petyhüdt izomzatát szeretné feszesíteni

 • ízületi problémával küzd

 • nyirokkeringési problémája van

Edzés menete

 • Az edzéshez pamut aláöltöző edzőruha szükséges, amelyet biztosítunk

 • Az edzés előtt az alsó ruházatot vízzel benedvesítjük az izomcsoportok körül, ezzel biztosítva a megfelelő impulzusáramlást.

 • Ha szükséges felrakjuk a kar és vádli pántokat, felvesszük az E-FIT sortot és mellényt, amit a géphez csatlakoztatunk.

 • Az edzés megkezdése előtt egyszerű bemelegítő gyakorlatokat végzünk, hogy ellazítsuk izmainkat.

 • A vendéggel egyeztetett edzésprogram kiválasztása után megkezdődhet az edzés.

 • A 20 perces edzés személyi edző segítségével történik, változatos edzéstervvel, maximális odafigyeléssel.

 • Az edzés végén az izmok hatékonyabb fejlődése érdekében fehérje turmix elfogyasztását javasoljuk.

 • Az edzésre, átöltözéssel együtt célszerű 45 percet szánni!Az E-Fit valóban csak Rólad szól!

És arról, hogy a saját, egyéni tempódnak és teljesítőképességednek megfelelően hozd magad a legjobb formába személyi edző irányítása mellett. Ha változatos edzéstervre, rendkívül gyors változásra, maximális odafigyelésre és professzionális irányításra van szükséged, akkor az E-Fit a tökéletes választás!


Mit nyújt számodra az E-Fit?

Csak azt, amire szükséged van, vagyis személyre szabott, változatos edzéseket.

Az EMS tréning egy speciális személyi edzés. Hetente 2-3 edzés ajánlott, mivel ez a fajta tréning rendkívül igénybe veszi az izomzatot. Egy ilyen edzés 1,5 órás konditermi edzésnek felel meg. 2-3 nap a szuperkompenzáció ideje, jobban elhúzódik, mint a normál edzéseknél. Ahhoz, hogy a kívánt edzéshatást elérjük, elengedhetetlen a megfelelő pihenőidő betartása az edzések között.Izomépítés

Az elektromos izomstimulációs módszer intenzív gyakorlatokkal kombinálva, segíti az izmok fejlődését és feszesítését, tehát itt nem a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésekről van szó!


Az elektromos izomstimulációval és a speciális ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabban fejti ki hatását.


Az E Fitness edzés hatékonyságának lényege, hogy a teljes testet egyidejűleg stimuláljuk. Az összes nagy izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára csökken egy átlagos edzésidő.


Az E Fitness készüléknél ennek eredményeképpen az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban, és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban lévő izmokat, ami kb. 36000 izom-összehúzódás a teljes testen és mindez 20 perc alatt.


Alakformálás

Az izmok micro összehúzódásainak köszönhetően fokozódik a vérkeringés és javul az izmok oxigén- és vérellátása, fokozódik a kötőszövetek anyagcseréje. Az E Fitness edzés során az elektromos impulzusok nem csak a vázizomzaton fejtik ki hatásukat, hanem a simaizmokat is átmozgatják, elősegítve ezzel a gyorsabb zsírbontást és a bőr feszesítését.


Az izomstimulációs kezelés során, mindenki megtalálhatja azt a típusú kezelést, amelyikre éppen szüksége van: alakformálás, tartásjavítás, testépítés, célzott izomépítés, fogyás, salaktalanítás, cellulitis kezelés, bőrfeszesítés, szülés utáni regeneráció. Sérülés és hosszabb lábadozás utáni speciális tréningre is kiválóan megfelel az EMS technika, könnyű állíthatósága, fokozatossága és az ízületek védelme miatt.


Tetszik, amit olvastál, hatékonyabbá tennéd erőnléti vagy alakformálási edzésed?

Jelentkezz díjmentes próbaedzésre itt >>!


#alakformálás #erőnlétiedzés #flashfit #efitpécs #fogyás #fitness

142 views0 comments