• FlashFit

Erőnléti E-fit edzés a pécsi Flashfit Stúdióban a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny döntősével

Előzőleg már jártam a pécsi Flashfit Stúdióban, de korábban Beauty edzésen vettem részt. Beauty izomstimulációs technológia más alapokra épül, passzív edzésformaként fejti ki a hatását. Most én az Infinityt E-fit berendezést próbáltam ki, ami egy erőnléti edzésforma. Az alakformálás és a fogyás személyi edző segítségével izomstimulációs E-fit edzéssel történik. - Kocsi Klaudia Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny döntőse


Pécsi Flashfit Stúdióba megérkezve kaptam egy az edzésformának megfelelő aláöltözőt, amire fel kellett vennem egy mellényt, illetve további pántokat a lábamra és a karomra, hogy az ott lévő izmaimat is stimulálhassa az Infinity edzésem közben. Előnyeit már a öltözködés pillanatában felfedeztem, mivel az Infinity edzés közben nem volt szükséges, hogy a géphez madzagokat csatlakoztassunk, tehát szabadon tudtam mozogni, nem korlátozott edzés közben. Az E-fit edzés egy 20 perces személyi edzés gyakorlatilag, hiszen Anita pécsi Flashfit személyi edzője végig segített és adta az instrukciókat.

Erőnléti edzés FlashFit E-fit Stúdió Pécs - Kocsis Klaudia
Erőnléti edzés FlashFit E-fit Stúdió Pécs - Kocsis Klaudia

Maga az Infinity edzés, mint egy normális erőnléti edzés egy 5 perces bemelegítéssel kezdődött, majd csak utána fogtunk bele az erőnléti gyakorlatokba. Eszközök, amiket használhatunk változatosak. Választhatunk TRX-et, bordásfalat, súlyzók közül és további gépek közül ennél az edzésformánál. Én most a TRX kötéllel való edzésformát választottam, mivel ez alapvetően is nagy kihívást tud jelenteni alap edzés formaként is. Kíváncsi voltam, hogy az E-fit edzésformával, hogyan kombinálható. Többek között kitöréseket, hasizomgyakorlatokat, guggolást kellett végeznem.


Az edzés nagyon kemény volt és intenzív, nehezebb volt minden gyakorlat, mint EMS technológiájú gép nélkül. Infinity edzésen végrehajtható hétköznapi feladatok is sokkal erőteljesebbek az izomstimuláció miatt. Anita az edzés közben végig csak velem foglalkozott, tájékoztatott és segített, hogy megfelelően tudjam végezni a gyakorlatokat. Megtudtam, hogy sokkal hatékonyabb a feladatok elvégzése EMS technológiával, amit az orvostudomány is alátámasztott és használ is rehabilitációs célból.

Erőnléti edzés FlashFit E-fit Stúdió Pécs - Kocsis Klaudia
Erőnléti edzés FlashFit E-fit Stúdió Pécs - Kocsis Klaudia

Ha nekem választanom kellene az Infinity és a Beauty edzés között, számba véve az előnyüket és hátrányukat. Magam számára az Infinityt választanám, mert ez nagyobb kihívást jelentett, hiszen én edzőterembe és csoportos órákra is járok rendszeresen. Már az edzés végén éreztem a jóleső fáradtságot a vádlimban és a combjaimban. Másnap pedig szinte az egész testemben éreztem a megelégedettséggel eltöltő izomlázat, én magam is megdöbbentem rajta.


Véleményem szerint alakformálás és fogyás terén jó segítség lehet, akinek erre van szüksége. A gyakorlatokat nem kell olyan nagy ismétlés számmal elvégezni ahhoz, hogy elérjük a kívánt végeredményt, de az izomstimuláció miatt kiemelten hatékony tud lenni. Ezáltal kíméli az ízületeket, valamint a vérkeringést is beindítja, esetlegesen hatékony segítség lehet a narancsbőr elleni küzdelemben is.

Erőnléti edzés FlashFit E-fit Stúdió Pécs - Kocsis Klaudia
Erőnléti edzés FlashFit E-fit Stúdió Pécs - Kocsis Klaudia

Maga az Infinity edzést a pécsi Flashfit Stúdióban szívesen ajánlom bárkinek, főleg nyáron mivel nagyon gyorsan érhetünk el eredményt rendszeres részvétellel. Mindösszesen 20percet vesz igénybe az edzés, igényes, légkondicionált stúdióban a belváros szívében. Egy komplex szolgáltatást kaptam, amit szívesen ajánlok időseknek és fiataloknak is egyaránt.


Te is jelentkezhetsz díjmentes próbaedzésre itt , hogy személyesen is megtapasztald az Infinity edzés hatékonyságát >>


488 views0 comments