• FlashFit

Fiáth Péter - A vártnál is jobb eredmények

Fiáth Péterrel a múlt hónapban készült cikkünk megjelenése óta sok minden történt. A várt és nem várt eseményekről és az eddig elért eredményekről beszélgettünk vele a júniusi forróságban.


- Szia Péter, hogy teltek az elmúlt hetek, milyen változásokat tapasztalsz magadon?

- Szia, köszönöm az érdeklődésedet. Nem is tudom, hogy hol kezdjem. Elég sűrű időszakon vagyok "félig túl", melyről sok mindent mondhatok, de azt hogy meglepetésmentes azt erős lenne :). Kezdeném azzal, hogy gyorsan válaszolok a kérdésedre: Nem az előre tervezett eredmények születtek az elmúlt hetek során... De még mielőtt megijednél ez nem az edzésen múlott. Vagyis valahol igen, de nem úgy, ahogy most még gondolod! Kifejtem, még mielőtt teljesen összezavarlak.


Fiáth Péter - FlashFit E-Fit EMS erőnléti edzés
Fiáth Péter - FlashFit E-Fit EMS erőnléti edzés

Ugyebár magát az e-fit EMS edzést egy sérülésből való, gyorsabb és hatékonyabb rehabilitáció miatt kezdtem el. Amiből szépen fel is gyógyultam és jöttek az egyre javuló eredmények, aminek nagyon örültem. Aztán jött a krach, egy újabb sérülés, de teljesen más típusú, mint az előző. A sportorvosommal lévő konzultációk és vizsgálatok kimutatták, hogy mindez bizonyos emésztési problémára vezethető vissza és ennek korrigálásával ez elkerülhető a jövőben. Az edzéseket hozzáigazítottuk az új megoldaldandó feladathoz és ismét remekül mennek. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az előző sérülésből való felépülés gyorsabb ütemben zajlik, mint ahogy arra előzetes számítottunk. Ezt én nagyban ennek az új edzésformának tulajdonítom. Így már kicsit talán világosabb az elején kicsit furán hangzó nyitásom, miszerint nem minden a terveim szerint alakult :)! Az a legviccesebb az egészben, hogy eddig szinte alig volt sérülésből való kiesésem, most pedig :). Na, de arccal a célok felé és tovább!


Az alapozási időszak kezdetéig még van munka bőven, de jól állok és most mér jól is vagyok, így haladunk tovább!


- Ezek szerint folytatod az edzést a FlashFit-ben?


- Természetesen! Sőt, invitálom a sporttársaimat is, és az ismeretségemben lévő nem aktív sportolókat is. Egyébként nyáron a kellemesen klimatizált helységben egy 20 perces, teljes értékű edzéssel kiváltani azt, amit másho másfél órás nyűglődéssel tehetsz meg. Próbáld ki és megérted miért szeretik ennyien >>
196 views0 comments