• FlashFit

Fiáth Péter - Ezt öngól lett volna kihagyni...

Egy esős májusi napon beszélgettünk Fiáth Péter labdarúgóval arról, hogy hogyan talált rá és miért döntött a FlashFit EMS edzésmódszerére.


Peti kitől hallottál arról, hogy Pécsen is elérhető már az e-fit legmodernebb eszközparkja a FlashFitben?

- Egy ismerősöm szólt, hogy nyílt egy új stúdió fitness Pécsett egy egyedi edzésmódszerrel, ami segíthet a sérülésből való gyorsabb visszatérésben. Utánanéztem a FlashFitnek és az EMS edzésmódszernek is és elég meggyőzőnek tűnt, amit a neten találtam minderről. Az is szimpatikus volt, hogy a személyes megismerésre díjmentes edzési időpontot is lehetett igényelni. Így beregisztráltam és nem sokkal később már hívtak is, hogy leegyeztessék velem az időpontot.


Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness
Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness


- Mi miatt kerestél új edzésmódszert?

Egy sérülésből való hatékony visszatérés volt a leginkább motiváló tényező. Előzőekben már hallottam arról, hogy az EMS tréningekkel milyen kimagasló hatékonysággal lehet a mélyizmokat is átdolgozni rövid idő alatt és nekem pont erre volt szükségem.


Mik voltak az első benyomásaid?

- Az első pillanattól  megfogott, hogy egy igényes, modern és tiszta stúdióba edzhetek Az különösen tetszik, hogy folyamatos személyi edzői instrukciókkal, folyamatosan segítik az edzést és 100%-ban személyre szabva, célirányosan, gyorsan edzhetek. Az öltöző patika, minden biztosítanak az edzéshez. Lényegében csak oda kell menni.


Élsportolóként mi a véleményed az intenzitásról és milyen eredményeket látsz?

- Az első pár alkalommal fokozatosan növelt terheléssel zajlottak az edzések, de már az első alkalom után is azt éreztem, hogy új izmokat találtam magamon. Ez alatt nem azt kell érteni, hogy hirtelen megizmosodtam :), hanem olyan helyeken is kellemes fáradság és enyhe izomláz volt, amiket eddig még a durva alapozások alatt sem éreztem. Aztán edzésről, edzésre egyre jobban fel tudtam venni ennek az edzésnek a ritmusát. Fura, hogy szinte súlyok nélkül (csak pár kisebb kézi súlyzó kerül elő az edzéseken) ezt az intenzitást lehet elérni. Érzem az erőnléti fejlődést, megindult a szálkásodás és a kényszerpihenő alatt felugrott pár kiló is már a múlté.


Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness
Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness


Mi a terved, mi a célod ezzel az -efit edzéssel?

Ennek az idénynek már szinte vége, de a rövid nyári szünet után indul a következő évad alapozása. Most az a cél, hogy a csapattársak szintjét utolérve, vagy akár túl is szárnyalva fel tudjak készülni a folytatásra. A FlashFit-ben ezzel a technológiával és személyi edzői segítséggel ezzel nem igazán lesz gond.


Kinek ajánlod a FlashFit-et?

Úgy gondolom, hogy az aktív sportolóknak mindenképp. Olyan izmokat dolgoz meg nagy intenzitással, amit hagyományos edzésekkel talán soha. Az egészségükért tenni akarók számára is javaslom, mert még sérült állapotban is tudja biztosítani a kellő mozgást és segít a felépülésben. És nem utolsó sorban azoknak, akik számára fontos az idő. Itt egy fullos edzés mindennel együtt fele annyi idő sem, mint a "hagyományos fitnesstermi" training.


Nem csajos edzésforma ez?

Viccelsz?!?! Próbáld ki és rájössz :D!


Ha kedvet kaptál Te is, tedd próbára! Kérj díjmentes edzés időpontot itt >> https://www.flashfit.hu/probaedzes-regisztracio


FlashFit E-Fit Stúdió Pécs

Eredmények villámgyorsan!Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness
Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness

Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness
Fiáth Péter FlashFit E-fit Stúdió Pécs EMS fitness

342 views0 comments