• FlashFit

Így zajlik egy Beauty próbaedzés

E-fit próbaedzésem előtt izgultam, nem tudtam mire is számítsak pontosan. Korábban volt már rossz tapasztalatom más EMS technológiájú géppel, amiért kicsit vonakodó voltam és szkeptikus. Viszont elég sok jó véleményt hallottam ismerőseimtől a pécsi FlashFit Stúdió E-fit módszeréről, ezért szerettem volna kipróbálni és jelentkeztem a weboldalukon meghirdetett díjmentes próbaedzésre.Vivi Beauty edzés -  E-fit FlashFit Alakformálás fogyás
Vivi Beauty edzés - E-fit FlashFit Alakformálás fogyás

Az előzetesen leegyeztetett időpontomra érve kellemes csalódás ért. A belváros szívében, az Árkád bevásárló központtól 2percre található a pécsi FlashFit E-Fit Stúdió. Igényesen berendezett, exkluzív környezetet kínál a fogyni és az erőnléti edzésre vágyóknak egyaránt. Először általános tájékoztatást kaptam Anitától, a személyi edzőtől, hogy milyen gépeik, módszereik vannak és ezek kiknek javasoltak. Egészségügyi állapotunknak és célunknak megfelelően több lehetőség közül is választhatunk. Szűrésképpen a saját biztonságunk érdekében orvosi tájékoztatót kell kitöltenünk, amiben benne vannak az esetleges kizáró tényezők is. Már ez nekem nagyon szimpatikus volt, mivel ezt sok helyen kihagyják, ha elmegyünk edzeni új vendégként. Szerencsére nekem nem volt semmi, ami az E-fit edzést kizárta volna, ezért mehettem is átöltözni. Kaptam egy aláöltözőt, ami az EMS edzésformához leginkább passzoló spciális felső és alsó volt. Ez ismét egy praktikus eleme az edzésnek, hogy nem kell ezeket hoznunk, hanem tisztán kapjuk a Flashfit stúdióban. Így tényleg bármikor be lehet csak ugrani egy E-fit, erőnlétiedzésre ha épp van szabad 20percünk.


Nekem első alkalommal a Beauty edzést javasolták, mivel nem sportolok rendszeresen és kicsit tartottam is az EMS technológiától. Mint előzőleg megtudtam a pécsi Flashfit stúdióban két technológia közül lehet választani: Beauty és Infinity, amik különböző mellényekkel és pántokkal kombinálva teszik tökéletessé az alakformálást és fogyást. Az én első edzésem most masszázságyon folyt (ezen én is meglepődtem :) ), passzív Beauty edzésformával. Berendezés több , különböző programot tud, ez alkalommal én 3-at is kipróbálhattam. Mindegyiknek más-más volt az intenzitása és az izomra gyakorolt mélysége.Anita figyelmes és segítőkész, végig mellettem volt és figyelemmel követte a változásokat, hogyan reagálnak az izmaim az EMS impulzusokra. Folyamatosan állította a kezelés erősségét, hiszen nem minden izmunk egyformán fejlett. Mindig pontosan tudtam, hogy mi fog történni és miért is jó az adott beauty edzésprogram. Már tudom azt is, hogy súlytól, kortól függetlenül lehetőséget nyújt fogyásra, alakformálásra és rehabilitációra is az EMS technológia. Első hallásra nem annyira hittem, hiszen én is azok közé az emberek közé tartozom ,akiknek a saját bőrükön kell megtapasztalni, amit mondanak neki. E-fit programjai hasonlóak voltak egy erősebb masszázshoz, de mégis kellemesen fáradtak és lazák lettek az izmaim a 20 perc végére.


Edzés végén levezetésként kaptam egy finom fehérje shaket, hogy teljes legyen a program. FlashFitben még a glutén-, laktóz érzékeny vendégekre is gondolnak, hiszen a shake-ük természetes alapanyagokból készült, ezért bárki fogyaszthatja. Összeségében nekem egy pozitív élmény volt és egészen biztosan visszatérek, hiszen ez egy jó lehetőség alakformálás és fogyás terén a rohanó hétköznapokban.


Ha kiváncsi vagy és egy hatékony módszert keresel az edzéshez, akkor tedd próbára Te is díjmentes próbaedzésünket! Kérj időpontot itt >>


Vivi Beauty edzés -  E-fit FlashFit Alakformálás fogyás
Vivi Beauty edzés - E-fit FlashFit Alakformálás fogyás

#FlashfitPécs #AlakformálásPécs #FogyásPécs #EfitPécs #EMSfitnessPécs #ErőnlétiedzésPécs

646 views0 comments