• FlashFit

Kifogások helyett – eredményes fogyás 3 műszakos munka és mellékállás mellett

Ibolya kb. 2,5 hónapja találkozott először a FlashFit nyújtotta fogyási, alakformálási lehetőséggel. A facebook futott bele egy posztunkba, ahol arról írtunk, hogy: „ 20 perces innovatív edzéssel egy 90 perces, komplett alakformálási, fogyási edzést tudsz helyettesíteni. Mindezt még a gyors eremények is tetézik...” - Ez keltette fel az érdeklődését. Emiatt kért próbaedzés időpontot, rögtön kettőt is ( a beauty és erőnléti edzést is kipróbálta). Ibolya ugyanis az egészségügyben csecsemőgondozóként dolgozva, többműszakos beosztás mellett a hagyományos edzéseket eddig nem igazán tudta beilleszteni az életvitelébe. A fogyasztótablettás „ csodamódszerekben” pedig ő sem hisz. Mozogni akart, de nem találta meg a számára megfelelő mozgásformát, EDDIG :).


FlashFit E-Fit Stúdió Pécs - fogyás alakformálás erőnléti edzés
FlashFit E-Fit Stúdió Pécs - fogyás alakformálás erőnléti edzés

A kép illusztráció


Már az első edzések alkalmával is úgy érezte, hogy „hazatalált”, hiszen remekül lefáradt az edzéseken, viszont nem érezte magát túlhajszolva sem. Az első hónapban leginkább a centik mozdultak meg lefelé, leginkább a hastájékról. Az első 4 hétben közel 10 cm. Mára a centiken túl már több mint 4 kgy súlyfeleslegtől is sikerült megszabadulnia.

„Az edzések kötetlen hangulatban zajlanak FlashFit E-Fit Stúdióban - meséli. A személyi edző által koordinált, tematikus edzések és a legmodernebb e-fit ems fitnesz berendezések segítenek a célirányos munkában. Persze mindig van idő a csajos témák gyors átbeszélésére is. Anita, a FlashFit e-fit személyi edzője, koordinátora minden edzés alkalmával teljesen személyre szabja a különböző izonterületek edzésének intenzitását.” Ennek, illetve Ibolya kitartó és lelkiismeretes munkájának köszönhetően folyamatosan javuló eredményeket tudnak produkálni.


FlashFit E-Fit Stúdió Pécs - fogyás alakformálás erőnléti edzés
FlashFit E-Fit Stúdió Pécs - fogyás alakformálás erőnléti edzés

Az alakformáló, fogyást serkentő edzéseknél ellenben nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a hatékony edzésmódszer csak az egyik tényezője a sikernek. Ibolya a FlashFitben kapott instrukciók segítségével a táplálkozására is próbál jobban odafigyelni. Állítása szerint ez talán még egy kicsit nehezebb is, mint maga az edzés :). De egy kis odafigyeléssel és némi szervezéssel még egy több műszakban dolgozó nő is meg tudja ezt jól oldani.

Ibolya fogyási célja, hogy 25 kg-tól tudjon megszabadulni, persze nem egyik napról a másikra. Kb. fél évet szán erre, hogy fogyását az egészsége rombolása nélkül tudja megtenni. Fogyási üteme egyre inkább gyorsul, így bizakodva és lelkesen jár az edzésekre.

Érdeklődtünk Tőle arról is, hogy mik voltak az edzésen kívül azok a tényezők ami miatt maradt a FlashFitben: Igényes környezetben, kedvesen és türelmesen foglalkoznak velem. Az edzéseken mindig ott van segítőként a személyi edző, koordinál és tartja bennem a lelket a gyakorlatok alatt. Mindig tisztaság és rend van, ez számomra fontos. Edzés után vár a tiszta öltöző és a protein shake. Akár délelőtt, akár délután érkezem a napomat mindig feldobja az, hogy jövök edzeni a FlashFitbe :)

Ibolyának sok sikert kívánunk a céljai eléréséhez, köszönjük a bizalmát!

Ha úgy gondolod, hogy Te is inkább megoldást keresel és nem kifogást, akkor kérj próbaedzés időpontot itt >>

FlashFit E-fit Stúdió Pécs – Eredmények villámgyorsan #alakformáláspécs #fogyáspécs #efitpécs #erőnlétiedzéspécs

590 views0 comments