• FlashFit

Születésnapi csoda a pécsi FlashFit Stúdióban- Gyöngyikével

Updated: Aug 17, 2019

Gyöngyi vagyok, 61 éves és jelenleg könyvelőként dolgozok a családi vállalkozásunkba. Két felnőtt gyermekem van. Hosszúhetényben élünk családi házban szép nagy kerttel, amivel sok munka van. Viszont sajnos évekkel ezelőtt megcsípett egy kullancs és kis idővel rá, pedig Lime-kórt diagnosztizáltak nálam. Ennek következtében szépen lassan, de leépült a jobb kezem. Egy idő után már mozgatni sem tudtam, csak lógott és mindösszesen a bal kezemmel tudtam mozgatni. Ez egy fájdalmas időszak volt, hiszen az izmaim letapadtak és a folyamatos lógás miatt ödémás is lett. Zsebemben próbáltam tartani, de a diszkomfort érzés nem szűnt meg sosem. Természetesen az állapotom minden alapvető cselekvésben befolyásolt. Nehézkes volt az öltözködés, evés, ivás. Nem említve azt, hogy én egy kalandvágyó, saját határait feszegető személy vagyok, tehát számomra ez az állapot egy nagyon kényelmetlen és kínzó érzés volt.


Természetesen kezelésekre jártam, illetve számos kivizsgáláson részt vettem. Különböző korházak osztályain is jártam, mint neurológia, ortopédia, reumatológia. MÁV kórházba jártam kezelésre, de sajnos az eredmények elmaradtak. Több évnyi próbálkozás és kivizsgálás után sem tudták megmondani a pontos okát a kezem leépülésének. Mindösszesen valószínűsíteni tudják az orvosok, hogy a Lime-kór miatt alakult ki, de bizonyítani sajnos nem tudták.


E-Fit ems edzés rehabilitációs céllal FlashFit Pécs edzés
A kép csak illusztráció

Ekkor férjem hallott a pécsi FlashFit Stúdióról, ahol EMS technológiájú gépekkel foglalkoznak és születésnapomra kaptam tőle egy bérletet. Utána olvastam és nagyon örültem, hogy kipróbálhatom díjmentes próbaedzésük keretein belül az E-fit edzést, mielőtt újabb felesleges köröket futok a betegségemmel. Természetesen mindezek előtt még egyeztettem az orvosaimmal is, hogy ők mit gondolnak az adódott lehetőségről. Háziorvosom és a MÁV korház-ban lévő orvosom is egyöntetűen támogatták a próbát, mivel jó véleményük volt az EMS technológiáról korábbi tapasztalataik alapján. Így részt vettem a díjmentes Beauty próbaedzésen.


E-fit edzés hatását már szinte az első alkalom után éreztem a változást és a jótékony hatását az EMS technológiának. Átmozgatta a letapadt izmaimat a különböző elektromos impulzusokkal, mivel az Beauty edzést masszázságyon kaptam, nem éreztem magam kellemetlenül a kezem miatt. Meglepő módon már az első alkalom is hatásosnak bizonyult, megszűnt a kellemetlen feszülés és diszkomfortérzet, ami végig kísérte a mindennapjaim. Hatalmas áttörés volt már az első E-fit edzésem.


EMS fitness Pécs - edzés e-fit pécs,
A kép csak illusztráció

Elkezdtem az 5+1-es bérletemmel járni a pécsi FlashFit Stúdióba, amit végülis megkaptam a férjemtől születésnapomra. Folyamatos volt a javulás, alkalomról alkalomra. Most vagyok jelenleg a 8. Beauty edzésemen. Az eredmény pedig önmagáért beszél. A jobb kezem újra mozog, tudom használni alapvető hétköznapi feladatok elvégzésére, sőt már tudok újra írni is vele. Határozottan állíthatom, hogy csodát tett a kezemmel az EMS technológiájú gép. Voltam azóta kontrollon is az orvosaimnál és ők is csodaként tekintenek a történetemre hiszen az ok még mindig csak valószínűsíthető. A finom mozgásoknál még remeg a kezem, de sajnos elképzelhető, hogy más betegség húzódik mögötte. Esetlegesen Parkinson-kór, úgyhogy még további kivizsgálásokra lesz szükségem a neurológián.


Jövőben szeretném folytatni az E-fit edzéseket a Flashfit Stúdióban, mivel nem tudni egyenlőre, hogy az elért eredményt mily módon tudom fenntartani. Ajánlani, pedig minden Lime-kórban szenvedő betegnek ajánlanám, kiváló lehetőség számukra a felépülésben. Tehát rehabilitációs célokra a fogyás és alakformálás mellett. Bárkinek van hasonló megbetegedése, ami az izmai leépülésével jár vagy esetleg ízületi megbetegedése van, bátran érdeklődjön az orvosainál. Általánosságban állíthatom, hogy ők is pozitív véleménnyel vannak az EMS technológiáról és támogatók lesznek az alternatíva felmerülésekor. Egy dolgot azonban ki szeretnék hangsúlyozni, hogy ez a gép nem gyógyászati eszköz, de nálam szinte csodát tett.


Díjmentes próbaedzés információk itt >>


#rekreáció #efit #efitpécs #emsedzés #flashfit

402 views0 comments