• FlashFit

Végtelen lehetőségek és korlátlan szabadság

Updated: Jan 14, 2019

12 különálló csatorna a teljes testedzéshez.

Az E-Fit Infinity készülék 6 könnyen kezelhető, előre beállított edzésprogramot tartalmaz 12 csatornával, melyek a vendégek igényeihez igazodva külön-külön állíthatók. Az alapértelmezett programokon kívül lehetőség van testreszabott, az egyes felhasználókhoz beállított programokat előre létrehozni, így az E-Fit edzések indítása gyors és egyszerű.

Felhőalapú adattárolás és E-Fit Manager applikáció

Az E-Fit Manager felhőalapú adattárolást tesz lehetővé, rögzíti a felhasználó eredményeit és statisztikai adatok kérhetők le. A rendszer az felhasználói adatokat biztonságosan tárolja, amik bárhol és bármikor elérhetők

Off-Range funkció

A tökéletes megoldás, hogy szabadon mozoghasson teremben, szabadban vagy bárhol a világon.Ismerje meg az egyedi Off-Range technológiát!
Az Off-Range funkció egy különleges fejlesztés, amely egyedülálló a piacon. Miután kiválasztotta és elindította az E-Fit edzést, akkor az Off-Range funkció engedélyezésével bármeddig eltávolodhat a főegységtől, az E-Fit Infinity készüléktől. Amint a felhasználó elhagyja a főegység hatótávolságát, a program automatikusan tovább fut a vezeték nélküli egységen. Ekkor a felhasználó az E_Fit Wirless Unit gombjain saját maga állíthatja az impulzusok erősségét és akár szüneteltetheti az edzést.


6 views0 comments

Recent Posts

See All